Noget så ordinært som: "Glædelig jul!"

Årets første indlæg

Jeg lovede jo en juleopdatering den 24. december.

Men… Så skete der det samme aften, at jeg fik en iPad i julegave, og den har stort set haft slugt mig og min tid siden da.
Og ja, dagens tegning er både mærkeligt opløst og oplyst, men indtil teknikEline er opdateret, må I altså lade jer nøjes.

Jeg kan se, at her var en del besøgende på siden i går. Var det fordi I håbede på, at jeres tømmermænd kunne lindres ved at læse om en andens?
I så tilfælde må jeg skuffe jer… Jeg havde det, om man så må sige, ufortjent godt. Det er vel ikke uden grund, at nogen i min gamle HF-klasse gav mig det lidet charmerende tilnavn AlkoLine.
Altså… Ikke fordi jeg kan tåle meget, men fordi det tilsyneladende ikke stopper mig i at gøre det.
Så i går lå jeg og kiggede på alle de tomme vin-, øl-, og sprutflasker som var blevet konsumeret og nu kiggede sløvt tilbage og jeg konkluderede, at om ikke andet blev år 2012 da i hvert fald sluttet af med en næsten historisk promille.
En som sådan gennemgang af 2012’s højdepunkter må komme en anden dag…

Jeg håber I havde et brag af en fest nytårsaften, nød juledagene og ikke græder for meget snot over at skulle på arbejde igen?
Personligt startede jeg på akupunktur-kursus i dag og er nu hullet som en si og stimuleret på både beroligende-, smertestillende-, hovedpine-, renselses- og opkvikkende punkter. Alt sammen meget lovende for år 2013, ikk?
Nyt ordsprog bør være:
“Intet er så skidt, at der ikke kan stikkes i noget…”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget så ordinært som: "Glædelig jul!"