Retur til det halvnormale

To do

Hov? Hvad er nu dét?
Heller ikke noget dér?

Eksamen: tjek! Pas: Tjek!
Praktik, privatliv, snart ferie, glæde, grin; Tjek, tjek, tjek ooog tjek!

Så gik det hele alligevel op i en højere enhed, og nu er der kun to vagter på fødegangen tilbage (i aften og i morgen) og nogle vagter inde i magasin – og så er det ferie.
Efter at have væltet rundt i stress det meste af juni, så er det hele lige pludselig… under kontrol.
Da jeg stod op i morges (og ikke blev vækket af et vækkeur, men af en veludhvilet krop), kunne jeg tænde for fjernsynet. Og bare have god samvittighed.

For første gang i mange år, resulterede min jagen rundt og se rådvild (og bare vild) ud i ansigtet med, at jeg ikke bare nåede tingene – men nåede dem i god tid. Virkelig god tid. 

På tirsdag rejser jeg til Korfu i fire uger, og jeg kunne i realiteteten lige så godt tage afsted i morgen. Der er styr på det hele.

… ups. Eller næsten det hele.
For efter min aftenvagt i dag, bliver jeg nødt til at stå op i morgen kl 6 for bruge den eneste vasketid, jeg kunne få. Tror ikke jeg har vasket tøj siden dengang jeg var et overskuds-altan-pralende menneske. Og det er vist længe siden.

Sikke et held, at jeg er typen, der hellere vil løbe tør for alt spiseligt i hele hytten end trusser. Løber aldrig tør for undertøj. Aldrig. Med undtagelse af, selvfølgelig, hvis jeg ikke får vasket tøj i morgen kl 6.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retur til det halvnormale