Mit arbejdsløse eventyr #3 Eline i vildmarken

Tænkte tanker #22

Gammel vin på gamle flasker, I know, men helt ærligt: hvem kan ikke lige overskue en omgang tænkte tanker på sådan en gråtåget fredag eftermiddag?

image

Så here goes:

– hvorfor går alle mine tanker væk, når jeg går i gang med de her indlæg?

– det er bare PUF! og så er der rungende tomt derinde, hvor hjernen plejede at være.

– og hvorfor er min skridtmåler på mobilen så upålidelig? Den ene dag er jeg gået 8.434 skridt på 3,9 kilometer – den anden dag er jeg gået det samme antal skridt på 6,4 kilometer. Er det muligt, at jeg tager meeeget lange skridt nogle dage???

– har muligvis tømt podcast-appen for ordentlige podcast at lytte til.

– andre end mig, der bare virkelig godt kunne drikke sig rundtosset i bobler?

– har lyst til at råbe til naboerne, at youmusic står på shuffle, når jeg pludselig midt i badet får slynget SKURKENE I RAMASJANG  ud for fuld gadaffi. Man bliver tilsyneladende straffet længe for at spille den slags for nevøen.

– glæder mig absurd meget til at kor starter op igen.

– alvorligt talt; nu har både min Shoppelyst og Kærestekikkert sovet i snart flere år, og nu hvor jeg er arbejdsløs, beslutter de begge sig for at vågne igen?! FØK AF for fanden – jeg har egentlig ting nok at fundere over. Og Tinder er jo et selvmål af dimensioner!

– det er formentligt et dårligt tegn, når du viser din far et billede af dig selv, fra for 4 år siden da du blev uddannet jordemoder, og han resolut udbryder: “NEJ!! Hvor var du tynd!”

– ny leveregel: der er altid en grund til at købe blomster. Det er derfor jeg nu svarer “ja”, når blomsterbinderen spørger om det er en gave, hvortil jeg i hovedet tilføjer “til mig selv”

– er man egentlig for gammel med for mange æggestokke til at købe en ps4, når man er en enlig 27-årig kvinde. Som for øvrigt ikke har et fast arbejde?

– det gode ved at være uden fast arbejde, er at jeg er begyndt at tage hjem til mine forældre.  Når de ikke er hjemme. De har pejs. Og karbad. Og mad.

– mon folk kan lide dig mindre, når du er arbejdsløs?

– når du prøver at holde masken over for ekspedienten i Stelling, når du havde taget en pakke tuscher uden prismærke og sjusset dig frem til at de måtte koste et par hundrede kroner. Og knøsen siger “det bliver 514 kroner” så skal der fandme bruges grå tusch!

– når jeg lukker øjnene om aftenen, kan jeg  ofte se et barnehoved lige et par veer før det bliver født. Så bliver jeg helt varm i maven. Sådan ved du, at du ikke er helt færdig med at være jordemoder.

– mon folk egentlig dømmer dig som loco, når du siger den slags højt?

– og STADIG ikke helt ved, hvor dit liv er på vej hen??

– Anyways, jeg sætter mig hen til mine grå tuscher.

følg med i hverdagens gråtoner på FACEBOOK, INSTAGRAM, BLOGLOVIN og SNAPPEN.

Navnet er som altid sortpahvidt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit arbejdsløse eventyr #3 Eline i vildmarken