Hindbærkroppen tur/retur

Fem fif til at komme godt ud af døren om morgenen

Hr-hrm.
*Påtager økologisk helse-stemme*

Det er vigtigt at få en god start på dagen.
At komme godt ud af fjerene kan være altafgørende for din øvrige dag.
Morgenmad, frisk fra bad og tandbørsteglad kan gøre meget godt for krop og sjæl.

Her er derfor undertegnedes fif til at få en god morgen:

1) Læg dit tøj frem dagen før * og tjek gerne DMI, så du ved om du skal klæde dig efter regn eller lignende**

2) Sæt dit vækkeur til fem minutter før du egentlig skal op

3) Sørg for en morgenmad der er frisk og energigivende – udover den obligatoriske kaffe. Havregrød med friske bær er godt***

4) Hør musik, der gør dig glad

5) Lever du ikke efter paradigmet “morgenstund har guld i mund”, så gå i bad aftenen før*** og sov lidt længere næste morgen.

*Har jeg fandme aldrig gjort
**DMI er dog efter min erfaring højst uberegnelig. Er ved flere lejligheder cyklet glad ud i verden med mit regnslag liggende derhjemme og kommet frem på arbejde som en slimet regnklat.
***Siger helse-eksperterne – JEG er føkme ikke morgenfrisk nok til nogensinde at kokkerere før klokken 06 uden at sætte ild til eget hår!
****Sørg dog for at tørre hår. Eller affind dig med meget alternative frisurer… Har jeg hørt.

ELLER!

Hvis du slet ikke gider at komme godt ud af døren – men bare har gjort det til en sport, at komme hurtigt ud af døren – så har jeg følgende fif:

1) Sørg for VIRKELIG at glæde dig til din fridag

2) Gå sent i seng. Fordi du kan.

3) Bliv meget irriteret når vækkeuret på telefonen går i gang. Du havde jo gjort det til en personlig treat ikke at sætte et ur.

4) Kig på displayet og når du ser, at der står: opkald fra afdelingsjordemoder erkend da straks, at sandsynligheden for at du burde befinde dig på dit arbejde netop nu er… ret stor. Sørg for at skrige lidt indvendigt.

5) Bed til at du kommer på arbejde, før nogen opdager, at du er undværlig og desuden så utilregnelig og ualmindeligt utjekket, at nogen bør suspendere din myndighed og trække dit voksenkort tilbage.

6) Skrig lidt igen

image

Vil du vide om min myndighed bliver trukket tilbage, om mine kolleger snart afkræver kvajekage eller om jeg monstro laver lignende stunts (oh dear God, no!), kan du følge bloggen på FACEBOOK eller INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærkroppen tur/retur