Videre ud i verden, del 2

A whole new woooorld…

Ude i den videre verden, ligger der også en helt uudforsket verden.
Den er mig et mysterium, vi taler ikke bare på størrelse med at forstå det modsatte køn eller lære samtlige primtal. Nej, det her er adskillige niveauer over.

Men fra begyndelsen. Er velankommet til korfus (som ipaden her konsekvent vil have skal hedde konfus – mon det er et tegn??) himmelstrøg.
Forinden destinationen hed Grækenland, mellemlandede jeg dog i Milano, herligt!
Det skal I høre mere om.
Men altså, når man ikke kender nogle der bor i det land, man befinder sig i… Så bor man jo på hotel. Og det er måske noget, som de fleste har prøvet. Mange gange.
Men mig?
Not so much. Bliver derfor stærkt begejstret over sæber i miniaturestørrelse, papirtynde badehætter og senge, der er redt så stramt op at man skal klemme og vrikke sin udoksede krop ned i dem.

Det med daglig rengøring på værelset er jeg heller ikke vant til – og jeg må med skammen malet som en sort streg i panden indse, at der vist nok (helt sikkert) er en italiensk kvinde, der har flyttet rundt på mine grimme, prikkede trusser…
Jeg siger bare, at det der med hoteller, altså er en helt ny verden for mig.
Slet ikke til at finde rundt i.
Er meget mere komfortabel i den lille lejlighed i København, hvor der er to håndklæder at vælge imellem; det ene er tørt, det andet er ikke.
Man bliver jo forvirret, når man står i et mikroskopisk badeværelse, med hundrede håndklæder i firs forskellige størrelser.
Så forvirret, at man ender med at tørre sin krop i hvad, der viste sig at være bådemåtten.
Det kan ikke anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videre ud i verden, del 2