Bedst som du tror, at du er blevet voksen...

10 livsanskuelser jeg ikke helt forstår

image

Jovist, det er godt nok mine egne livsanskuelser, men det betyder ikke nødvendigvis, at jeg forstår dem.
Man forstår jo ikke altid sig selv, vel?
For at være ærlig er der masser af tid, hvor jeg slet ikke forstår mig selv.
Det slog mig i hvert fald, at selvom jeg på ingen måde er blevet prakket nedenstående tanker på, så ser jeg dem både som mærkelige – men også som en form for universelle sandheder:

10) Jeg er mere “tilstede” når jeg har kontaktlinser på. (Frem for briller, that is. Hvis jeg ikke har nogen af delene på, er jeg decideret ikke tilstede)

9) Tirsdag og torsdag er fede dage. Mandag og onsdag er bare “meh”.

8) Man hygger sig bare bedre, hvis man har et tæppe på. (Medmindre man er på solferie. Så hygger man sig bare bedre, hvis man har solbriller på)

7) Livet er en musical – og DU er hovedpersonen, så hvorfor sige det, hvis du kan synge det? (Det her er virkelig min hjernes mest ubevidste og brugte måde at få mig til at fremstå som en idiot.)

6) Det er virkelig tidsspilde at gå i bad. Diskutér nødvendigheden dagligt og længe med dig selv

5) Det er virkelig ubehageligt og unødvendigt at forlade brusebadet. Diskutér dette dagligt og længe med dig selv (Forresten: hvorfor tænker man bedst i badet?)

4) Du behøver ikke skrive det ned, det er god træning for hjernen og du kan sagtens huske det (men det kan man jo for helvede ikke!?)

3) Klokken 19 om sommeren ligger verden åben for alt hvad du måtte finde på. Klokken 19 om vinteren har dagen været slut i tre timer.

2) Hvis SKAT siger det, må det være sandt (notat til mig selv: IKKE NØDVENDIGVIS!)

1) Hvis du følger dit hjerte, kan du ikke fare vild (med mindre dit hjerte hele tiden skifter mening – og fx vild have take-out når I lige var blevet enige om grøntsagsstænger)


Hvilke livsanskuelser har du som du ikke helt forstår?
Har de nogensinde fået dig i knibe?
Jeg er for eksempel engang kommet til at lave en aftale med hele tre forskellige mennesker på den samme dag og tid – jævnfør min livsanskuelse nummer 4…

Følg hverdagens gråtoner – hvis du lyster – sort på hvidt på FACEBOOK, INSTA, BLOGLOVIN og/eller SNAPPEN.

Navnet er som altid
Sortpahvidt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedst som du tror, at du er blevet voksen...