De små ting

Monday morning had me like: here’s a cookie. Fuck you.

Første arbejdsdag tilbage fra ferien.
Måske havde mandag morgen hørt mig, da jeg proklamerede, at jeg ville gå ud og gøre alle de små ting og var helt vildt frelst – i hvert fald, havde dagen i dag besluttet sig for, at den primært ville gøre alle de irriterende/stressende/forvirrende ting. Krydret med uventet godhed. Og s å tilbage til det onde.

Her er hvordan min dag forløb:

5.25 Vågner. Eller. Prøver. Det eneste, der holder mig fra at gå i koma, er at jeg i nat kom til at drikke fem-seks glas vand for meget, og min blære nu føles som om den er på størrelse med en halvanden liters sodavandsflaske.

5.29 Nej. Må. Tisse. Nu.

5.31 … hvor længe kan dét her blive ved? Men man må jo ikke presse blæren. Ikke godt for bækkenbunden.

5.32 Fy for f ø k! Verdens største edderkop spankulerer rundt på badeværelsesfliserne! Hvis ikke jeg skal være tvunget til at brænde min lejlighed ned, må jeg dræbe den nu! *Tager og krøller 8-10 meters toiletpapir af frygt for at komme i direkte kontakt med dyret*

5.35 Stå tille dit lodne bæst, vi er nogen, der prøver at dræbe dig med trusserne nede om anklerne – og som desuden ikke fik tisset færdig.

5.36 Ned i toilettet med dig og dit toiletpapirshelvede, klammokop!

5.37 klammokop har vundet. Toilet nu stoppet. For føk sake, Eline.

06.10 Afsted på arbejde. Overvejer virkelig at tage bussen. Himlen er grålig. DMI siger dog først regn i aften. Føler mig både overskudsagtig og morklog, da jeg tager cyklen o g er iført min regnjakke – just in case.

06.20 Det regner. Det regner fandme. Okay, fint nok, havde jo været forudseende og iklædt mig min fikse regnjakke. Luften og dråberne er faktisk ikke kolde. Bliver bare frisket op på den dér Pocahontas-måde.

06.30 JaJa. Dråberne er måske noget tunge i det, men helt ærligt, det er fint. Helt fint.

06.31 Himlen åbner sig over mig. Den har drukket fyrre millioner liter vand i går, og jeg sværger, at den kaster det hele op udelukkende på mig.

06.45 Hår drypper. Tøjet klæber. Skoene svupper. Og sokkerne kan vrides. Jeg går mod omklædningsrummet med kropsdele, der helst ikke vil røre hinanden. Strittende, kolde fingre. Spredte ben. Og fik jeg nævnt, at numseindlægget i mine cykelshorts vist har suget en del? Godt så.

07.05 Står og er ved at hænge mit drivvåde tøj op på et badeværelse på fødegangen, da telefonen ringer. Afdelingsjordemoderen? Det var skida noget sent at bede mig møde ind før? Femogtyve minutter, really?

07.06 Not really. Der er en hjemmefødsel. Jeg er åbenbart hjemmefødselsjordemoder i dag. Kunne have sparet mig de sidste fem kilometer af min cykeltur – for slet ikke at nævne mit opkastbad…

Kan vi være enige om at tirsdag morgen skal være bedre? Godt så!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting