Sortpahvidt blev født en februardag i 2012, hvor jeg blev træt af kun at bruge mine kreative evner til at lave lidt for fantasifulde margener i mine noter, mens jeg læste til jordemoder.

I dag er jeg færdiguddannet og i arbejde, i midttyverne, eneboer og tomathader, drinksdrikkende, storcyklende, single og fritidsblogger – og en god del af hvad jeg oplever, kan du læse her!

Generelt synes jeg, at internettet og særligt de sociale medier er fyldt med finpudsede glansbilleder af os og vores tilværelser. Det er ikke en tendens, jeg har lyst til at være en del af.
Derfor får du her den hudløst ærlige fortælling om mit hverdagslivs opture, nedture, byture og busture. Intet er for stort eller småt til at blive taget op – og selvom her nok er flest grin, går jeg heller ikke i vejen for at være lidt seriøs.

Af og til møder jeg folk, der synes, at jeg oplever en masse. Desværre er det ikke sandt – men jeg har alle dage været god til at få meget ud af lidt. Det bliver man jo nødt til, når man er 154 centimeter høj.

Tegningerne er mine egne, de er farveløse og sådan har de stort set set ud, siden jeg første gang greb en sort tusch og kunne sige “malebøger er bæ.”

Alt dette tilsammen er grundlaget for sortpahvidt – hverdagens gråtoner


(
Bloggens allerførste tegning tilbage i 2012)

Velkommen til – og god fornøjelse!
Du kan også følge med på FACEBOOK eller INSTAGRAM