Fem fif til at komme godt ud af døren om morgenen

Mine ubeskriveligt vilde fødselsdagsplaner

Min søster elsker at have fødselsdag.
Selv er jeg noget mere splittet.

Som om det ikke var nok, at jeg har nået den alder hvor man ikke længere tænker “jeg vil være ældre, klogere, smukkere”, men mere kigger mig selv i spejlet og befaler “hold dog lige for føk en pause, jeg ved ikke en skid og min mascara er på mystisk vis havnet på min næse!”, så synes jeg også, at jeg er nødt til at forny mig lidt med de der fødselsdagsplaner.
Men det ligger bare ikke til mig. At lægge de planer.
I år havde jeg faktisk glemt at ønske fri!
Jeg er blevet den type voksen, der kan huske hvornår jeg købte den døde urtepotte i hjørnet, men alligevel bliver overrasket over, at min fødselsdag vender tilbage år efter år (…og at potteplanten igen er død.)

I virkeligheden har jeg mest lyst til bare at slappe af på min fødselsdag. Hvis jeg virkelig skal gøre mig umage i mine ønsker for dagen, så ville jeg nok sige, at jeg gerne ville spise en burger. Eller i biffen.
Men det kan man jo ikke gøre hvert år.

Så i år har jeg raffineret listen.
En smule.

image

Jeg regner med at nå i hvert fald ét af mine mål.
Lagkagehuset har da stadig fastelavnsboller på søndag, ikk’?
IKK’?!

Vil du vide, om jeg får fastelavnsboller på min fødselsdag og om hvordan jeg i øvrigt render rundt og har det, kan du følge bloggen på FACEBOOK eller INSTAGRAM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem fif til at komme godt ud af døren om morgenen