Tag jer i agt for den frygtelige grimhedssøvn!

Guldkornene snubler ligefrem over hinanden

Jeg er blevet kontaktjordemoder.

Til de af jer, der ikke lige ved, hvad en kontaktjordemoder er, kan jeg fortælle, at det er lidt ligesom en mentorordning, hvor en jordemoderstuderende følger én eller flere jordemødre, mens den studerende er i praktik i løbet af uddannelsen.
Kontaktjordemoderen har den studerende med i sine vagter og lærer denne op i jordemodervirket.

Jeg har før været reservekontaktjordemoder. Og det er såmænd gået meget fint. Der har jeg også fundet en vis ro i, at der jo ligesom er en anden, der kan rette op på alle de unoder, du uforvarende skulle have givet videre til den studerende…
Men nu er det bare gået op for mig, at det dér med at skulle være kontaktjordemoderen – der hviler der bare meget på dine skuldre!

I nat skulle kontaktjordemoderrollen stå sin første prøve på fødegangen.
Nu skulle der deles ud af gode og lærerige og vedkommende erfaringer. Fif og nyttige småtricks og fine fingerfornemmelser.
Der var så meget, jeg kunne gå i dybden med.
Det var svært at vælge.

Eller bare komme på noget.

Hvad som helst.

image

image image

image

Vil du vide, hvilke spændende anekdoter jeg ellers kan bidrage med, kan du følge bloggen på FACEBOOK – og vil du have flere af hverdagens gråtoner, kan jeg også stalkes på INSTAGRAM.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag jer i agt for den frygtelige grimhedssøvn!