Meningsløse hændelser

Verden viser sin pæne side

Der skete noget meget mærkværdigt natten til mandag, efter jeg havde ligget og tænkt på, at verden tilsyneladende indeholdt for mange meningsløse hændelser.

Jeg vågnede lidt over 3 uden nogen egentlig grund. Jeg skulle ikke tisse, var ikke tørstig og havde ikke haft mareridt,
Havde dog drømt at jeg mødte min søster midt i en skov, og hun sagde til mig, at hun var i tvivl, om hun skulle fortælle mig, at vandet var gået.
Så var jeg vågnet, og det var ikke fordi drømmen havde gjort noget særligt indtryk på mig, men jeg kunne ikke sove efterfølgende.

Kvart i fire da jeg netop var ved at døse hen, fik jeg så en sms. Åndssvage TankSelv Telmore, tænkte jeg, som om jeg ikke er ligeglad med at min saldo har passeret nul nu? Men så gik det op for mig, at jeg aldrig havde fået en sådan sms midt om natten før, så jeg måtte vel hellere lige kigge på mobilen.

sms fra Søster:
“Så ser det ud til, at vandet er gået!”

Jeg ved ikke, om det var en søsterfornemmelse eller hvorfor jeg drømte lige netop dét, men 13 timer efter, kom han i hvert fald. Min lille nevø.

Det er mærkeligt, at én der omgiver sig med livets nok største underfundighed skal opleve det som familiemedlem, for lige et blive mindet om, at verden også har sine pæne sider.

                  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meningsløse hændelser