Glæde i den reneste form

Galde

Ville egentlig have lavet et både sjovt og kløgtigt indlæg i dag.
Ikke noget alt for sarkastisk, men bare en lile tankerække om dét at blive ældre.

Men nu modarbejder elektronikken mig. Meget.
For det første kan jeg af uransagelige årsager, hvis oprindelse jeg slet ikke kan overskue at komme til bunds i, ikke længere logge ind på bloggen fra min egen computer. Man sidder pligtskyldigt og trykker “log in” og plirrer med øjnene – og så sker der ikke en hylende fis. Så bliver man sur og sort inden i hovedet.

Troede ellers, at jeg snød karma og sidder nu ved tasterne ved mine forældres pc. Den, der ler sidst, ler eftersigende bedst.
I så tilfælde griner karma stadig, for nok kunne jeg her logge ind, men da jeg så ville ind i min kladde og skrive videre på min lille tegning med dertilhørende finurlig og dybdegående tekst, så kunne jeg kun se benene af førnævnte tegning. Jeg kunne ikke se teksten, der stod øverst. Og hell no! om jeg skulle have lov til at scrolle op/flytte cursoren eller på anden spidsfindig måde skulle kunne komme til at læse dét jeg sad og fiflede med forleden dag og nu kun husker i brudstykker.  

Så I må leve uden tegning, spidsfindigheder og kløgtighed i dag.
Og nøjes med denne smule galde.

Og jeg gider heller ikke i skole i morgen. Så er det sagt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæde i den reneste form