Vederstyggelige væmmeligheder

… og så sad fjollecentret med alle svarene!

Det er en ganske ny verden, det dér med at være halvarbejdsløs.
Jeg har selv døbt det halvarbejdsløs, for når jeg ikke sidder og sveder inde på a-kassens hjemmeside, så arbejder jeg jo rent faktisk som vikar på barselsgangen.
Men at være vikar er jo hverken til at leve eller dø af, og da man ikke må betale med tegninger i fakta, skal jeg altså have et fuldtidsjob.

Jeg har ikke noget særligt flair for det, dét der arbejdsløshedsnoget.
Har stort set altid været på vej ét eller andet sted hen, og nu sidder jeg her og bruger uforholdsmæssig meget tid på at bonde med telefondamerne i a-kassen eller Bo fra teknisk support.
Når jeg prikker til min elektroniske jobagent, så vifter den bare opgivende med armene, og bekendtgør, at der er en grund til, at den har været tavs hele januar.
Det er ikke en overdrivelse.
HELE januar.
Okay, med undtagelse af indbydelsen til fest for arbejdsløse eller hvad det nu var for noget.

De eneste jobs den under et stærkt pres kaster tilbage i hovedet på mig er noget á la chefjordemoder i Viborg, og dels er det måske en smuuule optimistisk som nyuddanet, og så er det altså også lige langt nok at pendle.

Og bedst som jeg sidder der og sukker, plimrer jobcenteret at den har ikke bare ét men NI stillingsopslag, jeg skal tage stilling til!
Jamen, ni! …NI?
Hallelujah og så på en snehvid mandag og alt muligt.

Jamen, fjollecentret sad jo dér og gemte på alle godterne.
For helt ærligt, hvem havde troet, at det kun krævede tre et halvt års slid og slæb, med helt bogstaveligt blod, sved og tårer, at blive tilbudt alle de mange, skønne stillinger?

Hvilken jordemoder vil ikke gerne være ansat på OK Tanken?
Ja, jeg spørger bare!

Jeg er forpligtet til at gå ind og tjekke hver uge – men hvem ved, med alle de muligheder bliver det måske slet ikke nødvendigt?
Kan også søge om at blive piccoline og shit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vederstyggelige væmmeligheder